Η DJI αναβάθμισε τα drones της Mavic Pro και Phantom 4 Pro και πρόσθεσε νέες δυνατότητες στο λογισμικό του μικρού της DJI Spark. Στην IFA 2017, η DJI αποκάλυψε το νέο Mavic Pro Platinum, το οποίο προσθέτει περίπου 11% περισσότερο χρόνο πτήσης ανά φόρτιση και μείωση του θορύβου του κατά 60%. Επίσης του έδωσε ένα πλατινένιο φινίρισμα. Το Phantom 4 Pro Obsidian έχει ματ-γκρι τελείωμα. Τα Νέα DJI Mavic Pro και Phantom 4 Pro Obsidian αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ο τρόπος με τον οποίο η DJI κατάφερε να επιτύχει τις αναβαθμίσεις του Mavic Pro Platinum είναι μέσω των ESCs (ηλεκτρονικών ελεγκτών ταχύτητας) και της αλλαγής των ελίκων. Οι υπάρχοντες ιδιοκτήτες των Mavic Pro μπορούν να αποκομίσουν μερικά από τα οφέλη μόνο με τις καινούργιες προπέλες, οι οποίες είναι συμβατές προς τα πίσω.

Στο Phantom 4 Pro Obsidian δε βλέπουμε σοβαρές αλλαγές παρά μόνο στην αλλαγή χρώματος και στην αλλαγή του gimbal με ένα από μαγνήσιο, που υποτίθεται ότι εμποδίζει τα δακτυλικά αποτυπώματα.Τέλος, το DJI Spark παίρνει τη λειτουργία Sphere, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της Spark να παράγουν εικόνες Panorama με fisheye effect που μπορούν να μοιραστούν απευθείας με τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Αυτό πρόκειται να έρθει στα drones μέσω μιας ενημέρωσης στο υλικο λογισμικού, που θα εγκατασταθεί μέσω της εφαρμογής smartphone DJI GO 4.

Το νέο Mavic Pro Platinum θα πωλειται στα 1.099 δολάρια, ενώ το Phantom 4 Pro Obsidian θα πωλείται για 1.499 δολάρια. Αναμένονται τον Σεπτέμβριο.

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της DJI από την ίδρυση της μέχρι σήμερα!

Leave a Reply